Moda

2015 STİLETTO MODASI

2015 STİLETTO MODASI

Stiletto da bir trend ancak stilettoyu yalnız 2015 yaz trendi ile sınırlandırmak doğru olmaz. Çünkü stiletto iki senedir varlığını sürdüren bir trend. Sadece 2015 yaz trendi dememiz doğru olmaz. Stiletto yazın da varlığını sürdürecek. Kaba ayakkabıların içinde zarafeti ile kendini gösteren stiletto, her bayanı zarif yapacak bir ayakkabı. Peki, bu stiletto nasıl kombinlenecek?

Stiletto hem spor, hem klasik kombinle kullanılmakta. Abiye kombinlerin ise vazgeçilmezi durumunda. 2015 yaz sezonunda moda olan bir başka parça ise püsküller. Stilettoya yansımız püsküller ile bir trend abidesi olabilirsiniz. Süet modasını da birleştirebilirsiniz bunlarla. Süet püsküllü ve stiletto bir ayakkabı ile trendleri üzerinizde toplayacaksınız. Doğru bir kombin ise en önemli olanı. Bu kadar güzel ve bu kadar trend bir ayakkabıyı gizlemek olmaz. Etek ile giymek en güzelidir. Mini dar bir etek, bu ayakkabıyı kombinleyeceğiniz en doğru parçadır.

Stiletto sadece etekle tercih edilecek bir parça değildir dediğim gibi stiletto ile ters köşe yapmak çok kolaydır. Ve stiletto ile ters köşe yapan bayanlar çok tarz olan bayanlardır. Boyfriend pantolonu giymeye her bayan cesaret edemeyeceği gibi, boyfriend pantolonun altına stiletoyu da her bayan giyemez. Ama giymeye cesaret etmeli bayanlar. 2015 yaz sezonunun trend ürünlerinden olan stiletto ile mükemmeliğe ulaşabilirsiniz.

Süet modasını kesinlikle stiletto da kullanmalısınız. Ayrıca bir başka moda deseni ise puantiye. Siyah hakimiyetindeki ayakkabının üzerine işlenen beyaz puantiyeler ile 2015’i yansıtacaksınız. 2015 trendlerini meç etmek önemlidir. Birtek süeti, birtek etnik deseni ya da birtek stilettoyu kullanarak 2015 olamazsınız. Her birini birbirine karmalı ve doğru parçaları kullanmayı bilmelisiniz. Meç etmek giyinmekteki en önemli husustur.

Şık olmak zordur ama şıklığınızın daim olmasını dilerim. Esen kalın.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu