Moda

2015 SÜET MODASI

2015 SÜET MODASI

Süet 2015 yaz modasında da yerini almakta. Genel olarak kış sezonunda yerini alan süet, bu sene yaz sezonunda da yerini almakta. Çantada,ayakkabıda, etekte hatta  ve hata bluzde süet kullanılmış. Süet ayakkabı ve çanta haricinde kullanıldığında ise alışılmışın dışına çıkmayı başarıyor. Çünkü blüzde süet görmeye alışkın değiliz. Oysa, süeti blüezlr oldukça iyi taşımakta. Eteklerde ise kış aylarında da kullanılmıştı, şimdi ise yaz sezonunda kullanılıyor.

Misal 2015 yaz trendlerinden oluşan bir moda dergisinde taba rengi süet bir etek koyu kahve bir topuklu ayakkabı ve yine süet turuncu bir bluz ile kombinlemiş. Siz de böyle bir kombin yaparak göz doldurabilirsiniz. Süeti ayakkabı ve çanta harici kulanabilen bayanlar ise takdiri hak ediyor. Çünkü bu konuda usta olmak gerekiyor.

Püsküller için yine en iyi kumaş süettir. Süet ve püskül uyumu tartışılamaz. Özellikle çantalarda kullanılan püsküller. Deri ya da süetten yapılmakta. Deriden yapılanlara göre, süetten yapılanlar daha hoş görünmekte. Üstelik hem süet hem püskül kullanarak, trend olan iki parçayı birleştirmiş olursunuz. 2015’in yazını yansıttığınız parçalar ile 2015’i yaşatabilirsiniz.

Yine püsküller ve süetin en çok birleştirildiği parça eteklerdir. Ama süet bir eteğin üzerine her hangi bir kumaştan bluz giyemezsiniz. Yine süet tercih etmek zorundasınız. Eteğiniz ile aynı renk tercih edebileceğiniz gibi farklı bir renkle iyi bir kontast da sağlayabilirsiniz. Ayakkabı seçimi ise yine önemlidir. Ayakkabınızı da süet tercih edebilirsiniz. Blüzünüzü eteğiniz ile aynı renk de tercih etseniz,  farklı renk de tercih etseniz; ayakkabınızı eteğinizle aynı renk tercih etmelisiniz. Hem boyunuz uzun görünecek hem de karmaşıklığa yol açmayacaksınız. Süet de taşıması zor olan parçalardandır, kombinlemesi de aynı şekilde zordur.

Şık olmak zordur ama şıklığınızın daim olmasını dilerim. Esen kalın.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu