Moda

2018 Erkek Takım Elbise Modelleri

2018 erkek takım elbise modelleri her sezon olduğu gibi bu sezon da birbirinden yeni ve farklı tasarımlarla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Çok sayıda marka ve bu markaların yeni sezona özel takım elbise modelleri vitrinlerde erkeklerin beğenilerine sunuluyor.  Takım elbiselerin kullanım alanlarına bakılınca da bunun çok geniş bir kategori içerdiğini belirtmek gerekiyor. İşte, özel bir davete giderken, toplantı gerektiğinde ya da diğer şık olmanız gereken zamanlarda takım elbise giyilebilir.

Takım Elbise Kombini Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Takim elbise kombinleri özellikle renk uyumu açısından dikkat edilmesi gereken bir kullanıma işaret eder.  Takım elbise kombinlerinde gözün boğulmaması için kravat kullanımı gömlekten farklı olmalıdır. Yani gömlek kravat ve takım elbise komple siyah olduğu zaman ortaya boğucu görüntü çıkar.  Bunun yerine birbirine yakın tonları ideal şekilde kullanabilirseniz çok güzel bir uyum da sağlanabilir.  Bordo bir takım elbise varsa bunun bir açık tonu kravat ve bu tondan daha açık ve canlı bir renk ayakkabı, beyaz gömlek kullanılabilir.

Takım Elbisede Hangi Renkler Moda

2018 yılında popüler renkler arasında en çok öne çıkan bordo, gri, açık mavi ve siyah tonları. Özellikle bordo renk ve bunun gri ile kullanımı ortaya güzel görüntüler çıkarıyor.  Ayrıca gri tonlardaki takım elbiseler de iyi bir kombinle etkili sonuçlar verebilmektedir. Ayrıca kumaş olarak da kadife takım elbiseler bir hayli dikkat çekici. Parlak ve kalın kıyafetlerle hem şık görünebilir hem de sıcak bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Papyonlu Ve İğneli Modeller

2018 takım elbise modelleri arasında papyonlu ve iğneli kullanımın da çok popüler olduğunu görebilirsiniz. Özellikle metal süslü iğneler papyonların da yerini almış ve farkı bir kullanım sunmaktadır. Ancak papyonların zarif duruşu da hala tercih edilmesini mümkün kılar.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu