Yaşam

Beden Dili ve Aşk

Bizi her konuda ele veren beden dilimiz, aşk hayatımızla ilgili için de bize ipuçları sunuyor ve bu ipuçlarını beden dili ve aşk kapsamında incelediğimizde bazı çıkarımlar yapabilmemiz mümkün. Karşımızdaki kişinin sözlerinden çok beden dilini incelediğimiz zaman bakışlarından el-kol hareketlerine, vücut duruşuna kadar birçok hareketinden anlam çıkarabiliriz. Tabi ki bu belirtilerden %100 emin olmadan karşı taraf için büyük bir beklenti içine girmemek gerekiyor. Bu yüzden iyi gözlem yapıp doğru karar vermeye çalışmalıyız.

Aşk Belirtileri

Aşk belirtileri konusunda inceleme yapmak için birçok farklı açıdan bakma şansımız var. Örneğin karşınızdaki kişinin bakışları boyun ve dudak çevrenizde dolaşıyorsa ve avuç içleri size doğru açık bir şekildeyse sizden hoşlanıyor olabilir. Aynı zamanda göz kırpma sıklığından da bunu gözlemleyebilirsiniz, sıkça göz kırpmak da duygusal hisleri ifade edebilir.

Daha belirgin olabilecek işaretlerden biri de, hoşlandığınız kişinin beden duruşudur. Bu kişi eğer sizden hoşlanıyorsa size doğru dönük şekilde oturacaktır ve bacak bacak üstüne atıyor ise üstteki bacağı size doğru tarafta olacaktır. Aynı zamanda bu kişi sık sık size dokunma ihtiyacı hissediyorsa ve sizinle konuşurken başını hafifçe yana eğiyorsa size karşı ilgisi olduğunu düşünebilirsiniz.

Bu belirtilerin yanında daha az anlaşılabilir belirtiler de vardır; ağız ve burnun ufak hareketleri gibi. Hoşlanılan kişi karşısında genellikle burun delikleri açılır ve ağız hafif aralık şekilde durur. Kişi bu aşk belirtileri ile hoşlandığı kişiye bilinçaltından bağımsız olarak mesajlar gönderebilir.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu