Moda

Kalem Etek Kullanmanın Yolları

Kalem etekler iş dünyasının artık ciddi parçalarından biri olmaktan çıkıp, günlük hayatımızda kullanabileceğimiz giysilerden biri haline gelmiştir. İşte senenin trend parçalarından olan kalem etek kullanmanın yolları.

Boy Faktörü

Kalem etek boyları tamamen kendi zevkinize kalmış bişey. İsterseniz bileğinize kadar isterseniz ise dizinin hemen altında bir boy belirleyin.  Bu tarz kalem eteklerle dilediğiniz etkiyi yaratmakta serbestsiniz.

Rengarenk Olan Kalem Etekler

Kalem eteklerinizin renklerini illa siyah, lacivert ya da gri olacak diye düşünmeyin. Garip bulduğumuz renklerin bir araya gelmesi büyük trend biliyorsunuz ki. Bu trendden kalem etekler de faydalanacaktır. Bu nedenle patlayan renklerden oluşan kalem etekler moda olacak.

Ayakkabı Seçimi

Kalem etekler; üst düzey toplantıların göz alıcı bir parçası da olabilir, sabaha kadar dans edeceğiniz bir hafta sonunun gözdesi de. Aradaki farkı belirleyecek en önemli faktör seçeceğiniz ayakkabıdır. Eğer kalem eteğinizin altına stiletto giyerseniz bir anda kendinizi toplantı salonunda bulabilirsiniz ya da sneaker giyerek sokaklarda dolaşırken bulabilirsiniz. Kalem eteğinizin ne işe yarayacağını seçmek bu kadar basit.

İstediğin Şekilde Tarzını Yarat

Dengeli bir görünüm ve özgür şekiller yaratmak istiyorsanız dökümlü tişörtler, salaş kazaklar, hırkalar ve modern aksesuarlarla kombin yapabilirsiniz ya da daha spor bir görünüm yaratmak istiyor iseniz kısa üstlerle yani crop top tercih edin. Çünkü kalem etekler yüksel bel olduğundan bu iyi bir ikili olacaktır. Ancak fazla kısa olmamasına dikkat edin, kalem etek oldukça çekici bir parça olduğundan dekolteye ihtiyacı yoktur. Kalem eteğinize kemer de takabilirsiniz. Eğer ince bir beliniz var ise bunu vurgulamaktan kaçmayın. Bunun için de ince kemerleri tavsiye edin. Boyunuz kısa ise kemerin eteğinizle aynı tonda olmasına dikkat edin.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu