Moda

Retro Giyim Tarzı Nedir, Nasıl Kombinlenir?

Retro Giyim Tarzı Nedir, Nasıl Kombinlenir? Yersiz gibi görünse de, retro giyinme tarzı tamamen eksiksiz bir görünüş elde etmekle ilgilidir. Giyim tarzınızı saç, makyaj ve aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz.

Retro Giyim Tarzı Nedir, Nasıl Kombinlenir? Kemerleriniz retro tarzın da önemli bir rol oynamaktadır. Büyük tokası olan kemerlerinizi ister kalın ister ince olsun retro / vintage giyimin olmazsa olmazıdır.

Retro Giyim Tarzı

Dokuma ve geniş paça pantolonları bir kemer ile kombinleyebilir, pantolonlara triko parçalar ekleyerek kemer ile detaylarını tamamlayabilirsiniz. Bu kot tarzı kemer, örgü pantolon ve gömlek kombinasyonu için mükemmeldir. Maksi bir elbisenin üzerine giyeceğiniz kemerin detayı ile kombininize ışıltı katabilir. Yazın elbise ve kemer ile tek, kışın ise kazak ve triko ile kombinleyebilirsiniz. Renkli tişörtler ve kapüşonlular ile kovboy çizmeleri ile kombinleyebilirsiniz.

Büyük ayakkabılar vintage/ retro kıyafetlerin ikonik parçalarından biridir. Gümüş, sedef veya fildişi aksesuarlarınız görünümünüze klasik bir görünüm katar. Bu nedenle modern tarz giysiler de retro tarza uygundur. Gümüş veya platin takılar da kullanabilirsiniz. Ve büyük süs eşyaları eski kıyafetlerin önemli bir parçasıdır. Rahat bir retro görünüm için, kronlar veya bobby pimleri ile sabitlenmiş kesilmiş dikişleri veya ince fırçalanmış saç stillerini değerlendirin. Kıyafete nostaljik bir hava katmak için 1930’larda popüler olan, saçın bir tarafının tokalarla sabitlendiği büyük dalga stilini kullananın. Tabii giyim stilleri gibi makyajında verdiği stil de yıllar içinde değişti ve bugün burada Retro stilinde makyaj yapmak herkesin harcı değil.

Retro Kombinler

Vintageve retro giyimde kıyafet seçimi birçok faktörü kullanabilir. Bu elbise modeli ile vücut çizgisine uygun kıyafetleri değerlendirebilirsiniz. Bir kombinezon seçerken farklı kıyafetleri kombinlemek kolaydır. Popüler vintage giysiler arasında geniş paça pantolonlar, etekler, gömlekler ve ceketler bulunur. İstediğiniz bir giyim markasının pileli etekleri ve düz üstleri vintage tarzıyla kombinlenerek şık bir görünüm elde edilebilir. Pantolon ile kabarık kollu bir gömlek giyebilirsiniz. Kıyafetinizin ayakkabı ve aksesuar detaylarını atlamamalısınız. Havalı bir tulumun altına oxford ayakkabı tercih edebilirsiniz. Büyük kasnaklarla basit kombinler yapabilirsiniz. Geniş giyim yelpazesi ile vintage tarzı, arzu ettiğiniz çok çeşitli aksesuarların keyfini çıkarmanızı sağlar. Zühre Giyim trençkot modelleri vintage giyim tarzları için mükemmeldir.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu